Möten med mingelmat uppskattas av alla
och gör det ännu trevligare att träffas på eller efter jobbet

Catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG MINGEL

Välj bland våra uppdaterade menyförslag nedan när du planerar för CATERING AV  MINGELMAT  .

Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor !

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Mingelmat 2019

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Möten med mingelmat uppskattas av alla
och gör det ännu trevligare att träffas på eller efter jobbet

Catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG MINGEL

Välj bland våra uppdaterade menyförslag nedan när du planerar för CATERING AV  MINGELMAT  .

Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor !

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Mingelmat 2019

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Cateringmeny för mingel:


MINGELMAT

SMÖRREBRÖD

  1. Rökt oxfilé med Waldorfsallad på grovt fröbröd
  2. Kallrökt lax med grov sötad ”senapscaviar” och picklad rödlök
  3. Beef tartar med riven pepparrot, rostad lök och krämig äggula
  4. Västerbottenost med tunna skivor potatis toppad med laxrom och rödlök
  5. Grov dansk leverpastej med knaperstekt bacon och syrad gurka

Pris per st: 57 kr exkl. moms inkl. transport

TILLTUGG & TAPAS

  1. Örtbakad kronärtskocka fylld med tapenad piquante, semibakad tomat
  2. Scampi på spett med färsk mango, koriander och chilisallad
  3. Parmaskinksknyte med mozzarella
  4. Quiche med fetaost toppad med syrad purjolök & rödbeta
  5. Laxtartar med kapris, crème fraiche, rödlök toppad med löjrom
  6. Chèvreboll rullad i honungsrostade solrosfrön toppad med kryddkrasse

Pris per st: 44 kr exkl. moms inkl. transport

CANAPÉER

  1. Blini med smetana samt vodkaslungad laxrom & picklad rödlök
  2. Anklevermousse på grovt bröd med aprikos & habanero-marmelad
  3. Ädelost & päroncaramel med kavringskrisp
  4. Sikaforsrulle med krämig rökt renstek, rödlök toppad med sikrom
  5. Gubbröra med vodkaslungad laxrom och nyklippt gräslök

Pris per st: 42 kr exkl. moms inkl. tranport

Stäng meny