Anordna en temakväll o samla kollegerna
En temabuffé borgar för ett gott möte

Catering Göteborgs Universitet MENYFÖRSLAG TEMABUFFÉ

Beställ catering enligt gällande ramavtal

Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor.

Vi är flexibla och finns till för att bistå er med ev problem

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Temabufféer 2019

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Anordna en temakväll o samla kollegerna
En temabuffé borgar för ett gott möte

Catering Göteborgs Universitet MENYFÖRSLAG TEMABUFFÉ

Beställ catering enligt gällande ramavtal

Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor.

Vi är flexibla och finns till för att bistå er med ev problem

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Temabufféer 2019

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Våra menyförslag:

TEMABUFFÉER

VÅRMENY 2019

SKAGENCHEESECAKE i bit toppad med stenbitsrom

SOTAD LAX på en färsk spenatbädd och picklade rotfruktstrimlor

ROSTADE BETOR
Polka-, gula- och röda betor med quinoa, fetaost, rosmarinsdoftande honungsdressing och rostade solrosfrön

TUNT SKUREN LAMMROSTBIFF med hemgjord pesto på ramslök & rostade pumpafrön

BLANDAD GRÖNSSALLAD med krutonger samt en Nobisdressing

FRANSK POTATISSALLAD med Dijonsenap, kapris och purjolök

NYBAKAT med vispat örtsmör med kallpressad rapsolja

Pris per person:  235 kr exkl. moms inkl. transport

TEMABUFFÉER

GRÖNA SMAKER

SOMMARSALLAD
En krispig sallad med jordgubbar, melon, kronärtskocka samt en hallondoftande dressing

GRILLAT GRÖNSAKS- & HALLOUMISPETT med chili och grillad citronaioli

VÅRLÖKSPAJ med solmogna tomater och mozzarellapärlor

PASTAPESTO En sallad på färsk tortellini och nymixad pesto på basilika och solrosfrön

TRE ROSTADE BETOR med marinerad chèvre och tryffelhonungsvinägrett

FOCACCIA med olivolja och rosmarin

Pris per person: 245 kr exkl. moms inkl. transport
Min 10 pers

Stäng meny