Vi lagar middagar till både stora och små sällskap
Vi är gärna på plats för att lägga sista handen vid maten

Catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG MIDDAGSMENYER

Beställ catering enligt ramavtalet för Finare Catering

Välj bland våra uppdaterade menyförslag nedan.

Vi är flexibla och finns till för att se till att det blir en lyckad tillställning.

Kontakta oss gärna med frågor och önskemål.

.pdf för utskrift: Menyförslag Anbud EUI 19 011 – Trerätters middag
Pris per person: 355 kr exkl. moms inkl. transport
Min 10 pers. 

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och har cateringtillstånd för servering av alkoholhaltiga drycker hos berörd myndighet

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Vi lagar middagar till både stora och små sällskap
Vi är gärna på plats för att lägga sista handen vid maten

Catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG MIDDAGSMENYER

Beställ catering enligt ramavtalet för Finare Catering

Välj bland våra uppdaterade menyförslag nedan.

Vi är flexibla och finns till för att se till att det blir en lyckad tillställning.

Kontakta oss gärna med frågor och önskemål.

.pdf för utskrift: Menyförslag Anbud EUI 19 011 – Trerätters middag
Pris per person: 355 kr exkl moms inkl transport

Min 10 personer

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och har cateringtillstånd för servering av alkoholhaltiga drycker hos berörd myndighet

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Cateringmenyer Middagsbufféer

MIDDAGSMENYER

KÖTT

KARLJOHANSOPPA
med en frasig västerbottenkringla, picklad rödlök och svartkålschips

LÅNGBAKAD KALVENTRECÔTE
Entrecôte på gödkalv med madeiradoftande örtsås och sparrispotatis som stompats med kallpressad svensk rapsolja
(glutenfri)

INKOKTA PÄRON
med vaniljmousse på färskost, röda vinbär samt krossade kaneldrömmar

Pris p.p. 355 kr exkl. moms inkl. transport.

MIDDAGSMENYER

FISK

PRÄSTENS PAJ
En ljummen krämig paj med sticklök, prästost toppad med svensk löjrom samt en dilldressing

RÖDTUNGSTOURNEDOS
färserad med pilgrimsmussel-mousse, en klassisk havskräftsås samt en kryddig potatisbakelse (glutenfri )

CRÈME CARAMEL
med ingefära, svensk ekologisk honung och krisp på frystorkade hallon och vit choklad

Pris p.p. 355 kr exkl. moms inkl. transport.

MIDDAGSMENYER

VEGETARISK

TRE GRÖNA
Mousserande grönärts- & körvelsoppa i moccakopp med ett cheddarsticks
Rödbetsmousse med rostad svartrot samt en vinägrett på svensk rapsolja och rostade solroskärnor.
Rapsrostad grön sparris och krispig sallad med hallonbalsamcaramel
(glutenfri)

KARLJOHAN CANNELLONI
med en puré på jordärtskocka med doft av tryffel samt chips på grönkål och svartkål

RABARBER 
Honungskokta rabarber vilande på en mazarinbotten, serveras med en vispad vaniljkräm på mormors vis med Ninas nybakade kardemummabiscotti

Pris p.p. 355 kr exkl. moms inkl. transport.

MIDDAGSMENYER

VEGANSK

BLOMKÅLSPANNACOTTA
Serveras med friterade julienne grönsaker saltat med örtsalt

RATATOUILLE & TOFU
och färska örter samt potatistårta och apelsin- & grönpepparsås.

CHIAMOUSSE
smaksatt med Tahitivanilj, socker-& saltglaserade solros- och pumpakärnor samt chokladflarn

Pris p.p. 355 kr exkl. moms inkl. transport.

Stäng meny