Välj bland våra nya lunchmenyer
Maten är varierad och ger bra exempel på bredden i vårt register

Catering Göteborgs Universitet MENYFÖRSLAG LUNCH

Beställ CATERING AV LUNCH enligt ramavtalet för finare catering Hösten 2019

Välj lunchrätt bland våra menyförslag nedan.

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor. Vi är flexibla och finns till för att bistå er och lösa ev problem

.pdf för utskrift: Menyförslag Anbud EUI 19 011 – Affärslunch
Pris per person: 155 kr (fisk 195 kr) exkl moms, inkl transport

.pdf för utskrift: Menyförslag Anbud EUI 19 011 – Lunchbuffé
Pris per person: Lunchbuffé: 195 kr exkl moms, inkl transport. Min 6 pers

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Välj bland våra nya lunchmenyer
Maten är varierad och ger bra exempel på bredden i vårt register

Catering Göteborgs Universitet MENYFÖRSLAG LUNCH

Beställ CATERING AV LUNCH enligt ramavtalet för fimare catering

Välj lunchrätt bland våra menyförslag nedan.

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor. Vi är flexibla och finns till för att bistå er och lösa ev problem

.pdf för utskrift: Menyförslag Anbud EUI 19 011 – Affärslunch
Pris per person: 155 kr (195 kr  för fisk) exkl moms, inkl transport

.pdf för utskrift: Menyförslag Anbud EUI 19 011 – Lunchbuffé
Pris per person: Lunchbuffé: 195 kr exkl moms, inkl transport. Min 6 pers

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Våra menyförslag: såväl varma lunchrätter som Delikatessfat

MENYFÖRSLAG AFFÄRSLUNCH inkl. smör, bröd (ljust och mörkt), sallad samt mineralvatten

 

VEGETARISK

LIBANESISK ROTFRUKT & HALLOUMIBIFF
En vegetarisk biff serverad med kryddig paprika & tomatsås och gnocchi
Deklaration: ekologiska rotfrukter, kravmärkt halloumi, gnocchi, maizena, svensk kallpressad rapsolja (glutenfritt)

Pris p.p. 155 kr ex moms inkl. transport

FISK

TRAKTÖRS FISKGRYTA  
En mustig gryta med kryddig grönsaksfond med säsongens grönsaker och havets fångst. Till detta serveras en mild apelsinaioli samt en örtpesto.
Deklaration: MSC-märkt vit fisk, vitvin, lök, olja, ägg, dill, persilja, färska örter, morötter, lök, zucchini, purjolök, palsternacka, vitlök, solrosfrön, potatis, salt och peppar.
(glutenfritt, ingen laktos)

Pris p.p. 195 kr ex moms inkl. transport

KÖTT

WALLENBERGARE PÅ KALVFÄRS
serveras med en potatispuré, rårörda lingon samt brynt smör
Deklaration: svensk kalvfärs, ekologisk grädde, ägg, smör och mjölk, lök, potatis, kravmärkta lingon, ekologiskt socker. (glutenfritt)

Pris p.p. 155 kr ex moms inkl. transport

VEGANSK

RATATOUILLE & TOFU
med färska örter samt potatistårta och apelsin- & grönpeppardressing
Deklaration: ekologisk zucchini, tomater, champinjoner, ekologisk rapsolja, lök, timjanpotatis, persilja, vatten, salt och peppar, apelsin
(glutenfritt, ingen laktos)

Pris p.p. 155 kr ex moms inkl. transport

LUNCHBUFFÉ NR 1

HAVET – med västkustsmaker

TUNNBRÖDSRULLE 
med krämig räksallad

FOLIEBAKAD LAXFILÉ 
med säsongens primörer och en kall örtagårdssås

SALLAD PÅ FÄRSKPOTATIS 
med vårlök, tomat och sötad slottsdressing

NYBAKAT & HANDKAVLAT KNÄCKE 
med cheddarost

LUNCHBUFFÉ NR 2

PRANZO – med italienska smaker:

BRUSCHETTA
med solmogna tomater färsk basilika, rödlök och balsam

PESTOKYCKLING
ekokycklingbröst i tunna skivor ugnsbakat med Parmesan

SALLAD PÅ PASTA 
med kronärtskockor, gurka, grön sparris och ruccola

FOCACCIA 
med oliver och olivolja

LUNCHBUFFÉ NR 3

DÉJEUNER – med franska smaker

BRIE & SKINKPAJ 
en tunn smakrik paj med krispig sallad

FLÄSKFILÉSAUTÉ
med Dijonsenap, honung och rosmarin

FRANSK POTATISGRATÄNG 
med purjolök

NYBAKAT BRÖD 

Stäng meny