Välj att få julen levererad
Den kommer på fat eller i paket

CATERING AV JULMAT

Välj att få Julen levererad. Hör av dig till info@gbgtraktoren.se eller ring Mikael på tel 0709-851484Vi serverar klassisk julmat lagad med hjärtat och mycket kärlek 

Du kan välja mellan

  • Juldelikatessfat med julmaten upplagd på fat anpassade till 6-8 personer 
  • Faten på bordet Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda
  • Vi har självklart vegetariska alternativ

Menyförslag i .pdf för utskrift:Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Julcatering 2021

JULDELIKATESSFAT 2021 G.U.

SILL & LAXFATET

SKÅNSK SENAPSSILL med styrka & sötma
LÖKSILL en klar klassiker med både gul & rödlök
ÖRTAGÅRDSSILL krämig med en mild vitlöksmak
ÄGGHALVA med räkmousse toppad med stenbitsrom
KLASSISK GRAVAD vår egengravade lax med hovmästarsås
LAXRULLE kallrökt lax fylld med krämig pepparrot
SKALDJURSPATÉ vår paté med havets smaker från både kräfta & hummer

JULSKINKA & PATÉ FATET

GRILJERAD JULSKINKA på svensk rapsgris med Traktörs julsenap
PORTERGRAVAD RYGGBIFF med ingefärs- & lingonchutney
GRÖNKÅLSSALLAD krispig med rostade solros & pumpafrön samt sultan & apelsindressing
TRAKTÖRS franska LANTPATÉ och leverpastej med portvin samt picklad rödlök
EN BIT KORV med julens vilda smaker från både ren & älg
ÄDELOSTKRINGLA serveras med traktörens aprikos & chilimarmelad

SMÖR & BRÖD

Vörtbröd, knäckebröd, cheddar och vispat julsmör

SÖTT & GOTT

RIS À LA MALTA med en sås på jordgubbar & vanilj

PRIS per person:  285 kr exkl. moms, inkl. transport

SMÅTT & VARMT

TRAKTÖRS julköttbullar, Janssons frestelse och prinskorv

PRIS per person:  58 kr exkl. moms,  inkl. transport


JULDELIKATESSFATEN SOM JULBORD

Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp delikatessfaten ovan som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda. 

                  PRISTILLÄGG per person:  55 kr exkl. moms, inkl. transport

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erforderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

OM JULDELIFATEN

  • Maten levereras upplagd på fat i frigolitlådor och kan enkelt ställas fram på buffé eller bord.
  • Vi lägger normalt upp på fat för 6 – 8 personer och är därför tacksamma för att få veta hur ni har tänkt er sittningen.
  • Ni ställer fram faten, som är anpassade till en grupp gäster, direkt på bordet. Först ett fat med sill & fisk som sedan byts ut mot ett fat med kallskuret (dvs skinka m.m.) varpå gästerna förslagsvis hämtar det ”småvarma” på en buffé.
  • Vi rekommenderar att gästerna byter tallrik mellan sillen och köttet och inför efterrätten.
  • Finns serveringsbestick? Det går åt en hel del till de olika faten. Skall vara både ”vanlig” sked & gaffel samt lite dessertskedar och smågafflar till bl.a. såser och sillar
  • Vi levererar det ”småvarma” i en frigolitlåda som håller värme i ca 1 tim och rekommenderar att det ställs upp på en buffé så att gästerna kan förse sig själva. Om sittningen drar ut på tiden – kan det vara bra med en värmeplatta eller liknande.

Välj att få julen levererad
Den kommer på fat eller i paket

CATERING AV JULMAT

Vi serverar klassisk julmat lagad med hjärtat och mycket kärlek. 

Du kan välja mellan

  • Juldelikatessfat med julmaten upplagd på fat anpassade till 6 personer
  • Faten på bordet Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda
  • Vi har självklart vegetariska alternativ

Menyförslag i .pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Julcatering 2021

JULDELIKATESSFAT 2021 G.U.

SILL & LAXFATET

SKÅNSK SENAPSSILL med styrka & sötma
LÖKSILL en klar klassiker med både gul & rödlök
ÖRTAGÅRDSSILL krämig med en mild vitlöksmak
ÄGGHALVA med räkmousse toppad med stenbitsrom
KLASSISK GRAVAD vår egengravade lax med hovmästarsås
LAXRULLE kallrökt lax fylld med krämig pepparrot
SKALDJURSPATÉ vår paté med havets smaker från både kräfta & hummer

JULSKINKA & PATÉ FATET

GRILJERAD JULSKINKA på svensk rapsgris med Traktörs julsenap
PORTERGRAVAD RYGGBIFF med ingefärs- & lingonchutney
GRÖNKÅLSSALLAD krispig med rostade solros & pumpafrön samt sultan & apelsindressing
TRAKTÖRS franska LANTPATÉ och leverpastej med portvin samt picklad rödlök
EN BIT KORV med julens vilda smaker från både ren & älg
ÄDELOSTKRINGLA serveras med traktörens aprikos & chilimarmelad

SMÖR & BRÖD

Vörtbröd, knäckebröd, cheddar och vispat julsmör

SÖTT & GOTT

RIS À LA MALTA med en sås på jordgubbar & vanilj

PRIS per person:  285 kr exkl. moms, inkl. transport

SMÅTT & VARMT

TRAKTÖRS julköttbullar, Janssons frestelse och prinskorv

PRIS per person:  58 kr exkl. moms,  inkl. transport


JULDELIKATESSFATEN SOM JULBORD

Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp delikatessfaten ovan som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda. 

                  PRISTILLÄGG per person:  55 kr exkl. moms, inkl. transport

OM JULDELIKATESSFATEN

  • Maten levereras upplagd på fat i frigolitlådor och kan enkelt ställas fram på buffé eller bord.
  • Vi lägger normalt upp på fat för 6 – 8 personer och är därför tacksamma för att få veta hur ni har tänkt er sittningen.
  • Ni ställer fram faten, som är anpassade till en grupp gäster, direkt på bordet. Först ett fat med sill & fisk som sedan byts ut mot ett fat med kallskuret (dvs skinka m.m.) varpå gästerna förslagsvis hämtar det ”småvarma” på en buffé.
  • Vi rekommenderar att gästerna byter tallrik mellan sillen och köttet och inför efterrätten.
  • Finns serveringsbestick? Det går åt en hel del till de olika faten. Skall vara både ”vanlig” sked & gaffel samt lite dessertskedar och smågafflar till bl.a. såser och sillar
  • Vi levererar det ”småvarma” i en frigolitlåda som håller värme i ca 1 tim och rekommenderar att det ställs upp på en buffé så att gästerna kan förse sig själva. Om sittningen drar ut på tiden – kan det vara bra med en värmeplatta eller liknande.