Vi erbjuder temabufféer som gör det lätt att fira återkommande händelser

 CATERING AV SÄSONGENS BUFFÉER

Våra TEMABUFFÉER gör det lätt att samlas året om för att fira sådant som brukar vara värt att uppmärksamma.

Det kan vara fråga om att fira årets student eller den kommande semestern eller varför inte bara det faktum att det snart blir vår….

Menyförslag i .pdf för utskrift: Våren 2019 – Menyförslag Temabufféer

Vi erbjuder temabufféer som gör det lätt att fira återkommande händelser

CATERING AV SÄSONGENS BUFFÉER

Våra TEMABUFFÉER gör det lätt att samlas året om för att fira sådant som brukar vara värt att uppmärksamma.

Det kan vara fråga om att fira årets student eller den kommande semestern eller varför inte bara det faktum att det snart blir vår….

Menyförslag i .pdf för utskrift: Våren 2019 – Menyförslag Temabufféer

Våra Vårbufféer gör det lätt att bjuda hem vännerna för att fira:

TEMABUFFÉER

STUDENTBUFFÉER  (31 maj – 15 juni 2019) 

STUDENTBUFFÉ

  • TOMAT- & MOZZARELLAPAJ med krispig salladstopp
  • CEVICHE PÅ LAXKUBER med en salsa på färsk mango, koriander och chili
  • CAJUNGRILLADE KYCKLINGSPETT på färskt kycklingbröst med chilensk majssalsa
  • BÖN- & LINSSALLAD med semibakade cocktailtomater, rödlök och basilikadressing
  • FÄRSKPOTATISSALLAD med vårlök och fransk Dijondressing
  • FOCACCIA nybakt med & tapenad piquante

Pris per person: 225 kr inkl. moms 
Min 10 pers

DEN GRÖNA STUDENTBUFFÉN                                    

  • SOMMARSALLAD
    En krispig sallad med jordgubbar, melon, kronärtskocka samt en hallondoftande dressing
  • GRILLAT GRÖNSAKS- & HALLOUMISPETT med chili och grillad citronaioli
  • VÅRLÖKSPAJ med solmogna tomater och mozzarellapärlor
  • PASTA-PESTO
    En sallad på färsk tortellini och nymixad pesto på basilika och solrosfrön
  • TRE ROSTADE BETOR med marinerad chèvre och tryffelhonungsvinägrett
  • FOCACCIA med olivolja och rosmarin

Pris per person: 225 kr inkl. moms
Min 10 pers

TEMABUFFÉER

VÅRMENY 2019

  • SKAGENCHEESECAKE i bit toppad med stenbitsrom
  • SOTAD LAX på en färsk spenatbädd och picklade rotfruktstrimlor
  • ROSTADE BETOR
    Polka-, gula- och röda betor med quinoa, fetaost, rosmarinsdoftande honungsdressing och rostade solrosfrön
  • LAMMROSTBIFF
    Tunt skuren rostbiff med hemgjord pesto på ramslök & rostade pumpafrön
  • SALLAD
    Blandade gröna blad med krutonger samt en Nobisdressing
  • FRANSK POTATISSALLAD med Dijonsenap, kapris och purjolök
  • BRÖD
    Nybakat med vispat örtsmör med kallpressad rapsolja

Pris per person: 219 kr exkl. moms 245 kr inkl. moms
Min 10 pers

TEMABUFFÉER

GRILLBUFFÉER med smaker från när och fjärran. Vi förbereder kött och fisk samt alla tillbehör. Det är bara att tända upp grillen och njuta av en härlig dag eller kväll!

FÖR GRILLEN

  • Kryddiga olika korvar på spett
  • Kreolska fläskfiléspett
  • Seafood i folie med italienska smaker

Tillbehör

  • Caesarsallad med krutonger och parmesanost
  • Sallad på säsongens betor bakade med örter och olivolja
  • Färsk potatissallad med sötad Dijondressing, kapris & rödlök
  • Kallvispad bearnaise
  • Rostad trippel i betor med fetaost
  • Focaccia med rapsolja och semibakade cocktailtomater

Pris per person: 245 kr inkl. moms
Min 8 pers

FÖR KOLGRILLEN (passar även till gasgrillen)

  • Blackened laxspett
  • Kreolska grönsaksspett
  • Flankstek, den goda biten från oxen

Tillbehör

  • Färsk potatissallad i folie med vårlök och citron
  • Grillad halloumi på salladsbädd med tzatziki
  • Tomat & mozzarellapaj med färsk spenat
  • Rostade rotfruktsstavar med kallpressad rapsolja
  • Nybakad focaccia och en tapenad piquante

Pris per person: 265 kr inkl. moms
Min 8 pers

Stäng meny