
MIDDAGAR
MENY 1
CARPACCIO
Tunna skivor på kalvfilé med hyvlad parmesanost, olivolja och en tapenad på kronärtskocka och friterad palsternacka
-o-
UGNSBAKAD TORSKRYGG
med en palsternacks- & morotspuré smaksatt med brynt smör & färsk vanilj samt en gremolata
-o-
CHOKLAD & HALLON
En mörk chokladmousse serveras i en glasburk med lemoncurd samt frystorkade hallon
Pris per person: 495 :- inkl. moms
min 4 pers

MIDDAGAR
MENY 2
TOAST SKAGEN
på ett lättrostat briochebröd, krispiga salladsblad samt toppad med laxrom
-o-
RÖDTUNGSFILÉ
fylld med pilgrimsmusselmousse, serveras med en smakrik havskräftsås och säsongens primörer
-o-
VANILJMOUSSE
En bakelse med yoghurt, rabarber och kardemumma samt en citronkräm smaksatt med brynt smör
Pris per person: 450 :- inkl. moms
min 4 pers