BRÖLLOPSMIDDAG KÄLLÖ KNIPPLA
SJÖSKAFFNING
Kopp med hummersoppa spetsad sjörullat brännevin
Cevice på lax med apelsin, ingefära & svartpeppar
Bakad pilgrimstimbal med löjrom & rödlökskrisp
-o-
MARINERAD HJORTYTTERFILÉ
Med en skogstokig sås på bär och en vällagrad armagnac samt en potatisgratäng med murklor
-o-
TVÅ FRANSKA OSTAR
med nybakat knäcke, tryffelhonung och plommontomatsmarmelad
BRÖLLOPSMIDDAG PÅ BERG 211
HUMMERSOPPA
spetsad med sjörullat brännvin samt knyten med hummer & havskräfta toppad med färskostmousse
-o-
PARMABAKAD TORSKRYGG
med pesto, olivrostade grön sparris och en sås med lime, kapris och chardonnay
-o-
CITRONTARTLETT
med socker & svartpepparrörda jordgubbar med vaniljglass och italiensk maräng
BRÖLLOPSBUFFÉ I TORSLANDA
Champagnetilltugg
Smördegsinbakad chèvre med rosmarinhonung
Japansk mixblandning
Det första …
Lax & pepparrotrulle med mild färskost och yoghurt
Serranorulle fylld med torkad tomat & balsamico kräm
Lax och pilgrimscarpaccio med svartpeppar och apelsin
Scampistjärtar med chilidip och avocadodip
Krämig räkrulle med Kalixlöjrom
Blandad grönsallad
Det varma …
Foliebakad hälleflundra med lime & ingefära
Råstekt grön sparris med olivolja, citron och parmesanost
Grönsakswok med thaichili olja vid sidan
Det söta ...
Crème brûlée med svenska rårörda röda bär