Möten med mingelmat uppskattas av alla
och gör det ännu trevligare att träffas på eller efter jobbet

Catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG MINGEL

Välj bland våra uppdaterade menyförslag nedan när du planerar för CATERING AV  MINGELMAT  .

Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor !

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Mingelmat Hösten 2018

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Möten med mingelmat uppskattas av alla
och gör det ännu trevligare att träffas på eller efter jobbet

Catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG MINGEL

Välj bland våra uppdaterade menyförslag nedan när du planerar för CATERING AV  MINGELMAT  .

Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor !

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Mingelmat Hösten 2018

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Cateringmeny för mingel:

 


SNITTAR & MINGEL

Klassiska snittar samt snittar efter egen smak
Vi gör gärna ”tema”snittar för jubileum, vernissage eller kalas

SNITTAR & CANAPÉER

  1. SKAGENBLINI
    lätt smörstekt blini med en lät krämig Skagen på grovt hackade räkor, rödlök samt löjrom
  2. TOPPEN LAX
    en tartar på färsk & lättrökt lax med saltknaster smaksatt med mild wasabi-lime och toppad med laxrom
  3. ÖRTBAKAD KRONÄRTSKOCKA
    en bit för veganen med finhackade liguriska oliver, glaserad cocktailtomat & rödbetsgroddar
  4. BRIE & BJÖRNBÄR
    inbakad i smördeg rullad i rostade solros- & pumpakärnor, toppas med en björnbärssylt
  5. CHÈVREMOUSSE
    lite honungssötad med rosmarin på grovt rågbröd med semibakad tomat samt rödbetstrassel
  6. PARMA & PARMESAN
    en snitt på grillad focaccia med parmaskinka och en tapenade på soltorkade tomater, parmesanost, citron och olivolja som toppas med en pärla tryffelmozzarella
  7. *ANKLEVER
    vår egen sauternes-marinerade ankterrine bakad på det klassiska franska sättet i kökshandduk, serveras på ett lätt rostat briochebröd och toppas med en sauternesgelé

Pris per styck: 44 kr exkl. moms, 49 kr inkl. moms
Min 6 st av en sort. inkl. transport 
* + 10:- st

  • ÄPPELKRISP
    en liten ”bägare” med kanel- & kardemummakokta äppelklyftor, som bottnas med vaniljsås och toppas med krossade mördegskakor

Pris per styck: 44 kr exkl. moms, 49 kr inkl. moms
Min 6 pers. inkl. transport

Stäng meny