Välj att få julen levererad
Ingenting saknas, vi ordnar dukning, gran och ljus.

CATERING AV JULMAT

Välj att få Julen levererad. Hör av dig till info@gbgtraktoren.se eller ring Mikael på tel 0709-851484

Vi levererar julmaten upplagt på fat anpassat för upp till 8 personer med tillbehör.

Menyförslag i .pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Julcatering 2018

Pris per person, inkl transport
kalla faten209 kr exkl. moms; 235 kr inkl. moms
småvarmt: 49 kr exkl. moms; 55 kr inkl. moms. Min 6 pers

FATEN PÅ BORDET

OBS! Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda.

Pristillägg per person: 40 kr exkl. moms, 45 kr inkl. moms

OM JULDELIFATEN

  • Maten levereras upplagd på fat i frigolitlådor och kan enkelt ställas fram på buffé eller bord.
  • Vi lägger normalt upp på fat för 6 – 8 personer och är därför tacksamma för att få veta hur ni har tänkt er sittningen.
  • Ni ställer fram faten, som är anpassade till en grupp gäster, direkt på bordet. Först ett fat med sill & fisk som sedan byts ut mot ett fat med kallskuret (dvs skinka m.m.) varpå gästerna förslagsvis hämtar det ”småvarma” på en buffé.
  • Vi rekommenderar att gästerna byter tallrik mellan sillen och köttet och inför efterrätten.
  • Finns serveringsbestick? Det går åt en hel del till de olika faten. Skall vara både ”vanlig” sked & gaffel samt lite dessertskedar och smågafflar till bl.a. såser och sillar
  • Vi levererar det ”småvarma” i en frigolitlåda som håller värme i ca 1 tim och rekommenderar att det ställs upp på en buffé så att gästerna kan förse sig själva. Om sittningen drar ut på tiden – kan det vara bra med en värmeplatta eller liknande.

JULDELIKATESSER på fat

Vårt traditionella julfat med en smak av klassisk jul

SILLA & LAXFATET

  • SENAPSILL traktörens ” klassiker” lite grövre, starkare & sötare
  • SILL & LÖK rödlöken i harmoni med 1,2,3 lagen, lagerblad och kryddpeppar
  • PEPPARROTSSILL lite krämigare med smak av yoghurt & lime
  • ÄGG & RÄKA med mousse på räkor toppat med svensk stenbitsrom
  • GRAVAD & RÖKT LAX nygravad lax samt fylld kallrökt laxrulle.
  • SKAGENPATÉ på hummer, kräftor och pilgrimsmussla med örtagårdssås

SKINKA & PATÉ

  • JULSKINKA på svensk rapsgris griljerad med äppelsenap
  • RÖKT HJORT med en rödkål-, grönkål-, solros- & apelsinsallad
  • JULKORV renkorv & julkorv, picklad lök och smågurka
  • PATÉ & LEVERPASTEJ vår egna lantpaté och leverpastej
  • RÖDBETSSALLAD lätt krämig med äpple, rödlök samt Dijonsenap
  • ÄDELOST krämig med traktörens marmelad på fikon & äpple

LÅDAN MED TILLBEHÖR

VÖRTBRÖD, ekologiskt KNÄCKEBRÖD, CUMBERLAND, ÄPPELCHUTNEY, JULSENAP med årets smak. VISPAT SMÖR

SÖTT & GOTT

RIS À LA MALTA med vaniljdoftande jordgubbssås

SMÅTT & VARMT

JANSSON, KÖTTBULLAR, PRINSKORV OCH RÖDKÅL

P.S.

Vi anpassar oss till de allergier och önskemål om specialkost som anmäls i förväg

Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda.

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Välj att få julen levererad
Den kommer på fat!

CATERING AV JULMAT

Vi levererar julmaten upplagt på fat anpassat för upp till 8 personer med tillbehör.

Pris per person, inkl transport
kalla faten209 kr exkl. moms; 235 kr inkl. moms
småvarmt: 49 kr exkl. moms; 55 kr inkl. moms. Min 6 pers

FATEN PÅ BORDET

OBS! Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda.

Pristillägg per person: 40 kr exkl. moms, 45 kr inkl. moms

JULDELIKATESSER på fat

Vårt traditionella julfat med en smak av klassisk jul

SILLA & LAXFATET

  • SENAPSILL traktörens ” klassiker” lite grövre, starkare & sötare
  • SILL & LÖK rödlöken i harmoni med 1,2,3 lagen, lagerblad och kryddpeppar
  • PEPPARROTSSILL lite krämigare med smak av yoghurt & lime
  • ÄGG & RÄKA med mousse på räkor toppat med svensk stenbitsrom
  • GRAVAD & RÖKT LAX nygravad lax samt fylld kallrökt laxrulle.
  • SKAGENPATÉ på hummer, kräftor och pilgrimsmussla med örtagårdssås

SKINKA & PATÉ

  • JULSKINKA på svensk rapsgris griljerad med äppelsenap
  • RÖKT HJORT med en rödkål-, grönkål-, solros- & apelsinsallad
  • JULKORV renkorv & julkorv, picklad lök och smågurka
  • PATÉ & LEVERPASTEJ vår egna lantpaté och leverpastej
  • RÖDBETSSALLAD lätt krämig med äpple, rödlök samt Dijonsenap
  • ÄDELOST krämig med traktörens marmelad på fikon & äpple

LÅDAN MED TILLBEHÖR

VÖRTBRÖD, ekologiskt KNÄCKEBRÖD, CUMBERLAND, ÄPPELCHUTNEY, JULSENAP med årets smak. VISPAT SMÖR

SÖTT & GOTT

RIS À LA MALTA med vaniljdoftande jordgubbssås

SMÅTT & VARMT

JANSSON, KÖTTBULLAR, PRINSKORV OCH RÖDKÅL

P.S. Vi anpassar oss till de allergier och önskemål om specialkost som anmäls i förväg
Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda.

OM JULDELIFATEN

  • Maten levereras upplagd på fat i frigolitlådor och kan enkelt ställas fram på buffé eller bord.
  • Vi lägger normalt upp på fat för 6 – 8 personer och är därför tacksamma för att få veta hur ni har tänkt er sittningen.
  • Ni ställer fram faten, som är anpassade till en grupp gäster, direkt på bordet. Först ett fat med sill & fisk som sedan byts ut mot ett fat med kallskuret (dvs skinka m.m.) varpå gästerna förslagsvis hämtar det ”småvarma” på en buffé.
  • Vi rekommenderar att gästerna byter tallrik mellan sillen och köttet och inför efterrätten.
  • Finns serveringsbestick? Det går åt en hel del till de olika faten. Skall vara både ”vanlig” sked & gaffel samt lite dessertskedar och smågafflar till bl.a. såser och sillar
  • Vi levererar det ”småvarma” i en frigolitlåda som håller värme i ca 1 tim och rekommenderar att det ställs upp på en buffé så att gästerna kan förse sig själva. Om sittningen drar ut på tiden – kan det vara bra med en värmeplatta eller liknande.
Stäng meny