Anordna en temakväll o samla kollegerna
En temabuffé borgar för ett gott möte

Catering Göteborgs Universitet MENYFÖRSLAG TEMABUFFÉ

Beställ catering enligt gällande ramavtal

Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor.

Vi är flexibla och finns till för att bistå er med ev problem

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Temabufféer Hösten 2018

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Anordna en temakväll o samla kollegerna
En temabuffé borgar för ett gott möte

Catering Göteborgs Universitet MENYFÖRSLAG TEMABUFFÉ

Beställ catering enligt gällande ramavtal

Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor.

Vi är flexibla och finns till för att bistå er med ev problem

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Temabufféer Hösten 2018

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Våra menyförslag:

TEMABUFFÉER

HÖSTEN

SKOGSSVAMPSOPPA
vår omtyckta klassiker med smaker av årets svampskörd

VÄSTERBOTTENPAJ
med dill & citron marinerade kräftstjärtar och stenbitsrom

SALLAD FÖR HÖSTEN
en krispig sallad på pumpafrön, grön & svartkål samt en skogstokig lingon-vinägrett

SPETT PÅ MAJSKYCKLING
(veg. alternativ: aubergine- & zucchinispett) örtgrillade med en chutney på höstäpplen

ROTFRUKTER I FOLIE
folie- & vitvinsbakade rotfruktstavar serveras med en dressing på picklad rödlök & grönpeppar

NYBAKAT & FRÖ
vår morots- ”focaccia” bakad på kallpressad rapsolja , samt vispad färskost med havssalt

PÄRON & KRISP
inkokt päron med vit chokladmousse samt ett krisp på havrekola

Pris per person: 255 kr exkl. moms, 285 kr inkl. moms
Min 10 pers. inkl. transport

TEMABUFFÉER

VEGETARIANA Gröna sköna smaker!

MOROTSSOPPA
med apelsin, ingefära toppad med friterade sötpotatisjulienne

CARPACCIO
på rödbetor med rostad chèvre, senapskål och honungglaserade solrosfrön

FRANSK FRISÉSALLAD
med Dijondressing smaksatt med hallonvinäger

SPENATPAJ
med grillad marinerad zucchini och paprika

INDISK BÖN & ROTFRUKTSGRYTA
med en yoghurt på myntachutney

KANARIEPOTATIS
lite salt med en välsmakande mojosalsa

FOCCACIA
med semibakade tomater och pärllök

CITRONPAJ
med italiensk maräng

Pris per person: 280 kr exkl moms, 313 kr inkl moms
Min 10 pers. inkl transport

Stäng meny