En middagbuffé är ett trevligt alternativ till sittande middag
när man vill hinna umgås med alla

Catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG MIDDAGSBUFFÉ

Beställ catering enligt ramavtalet för Finare Catering

Välj bland våra uppdaterade menyförslag nedan.

Vi är flexibla och finns till för att se till att det blir en lyckad tillställning.

Kontakta oss gärna med frågor och önskemål.

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Middagsbufféer Hösten 2018

Pris per person: 280 kr exkl moms, 313 kr inkl moms
Min 10 pers. inkl transport

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

En middagbuffé är ett trevligt alternativ till sittande middag
när man vill hinna umgås med alla

Catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG MIDDAGSBUFFÉ

Beställ catering enligt ramavtalet för Finare Catering

Välj bland våra uppdaterade menyförslag nedan.

Vi är flexibla och finns till för att se till att det blir en lyckad tillställning.

Kontakta oss gärna med frågor och önskemål.

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Middagsbufféer Hösten 2018

Pris per person: 280 kr exkl moms inkl transport, 313 kr inkl moms
Min 10 personer

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Cateringmenyer Middagsbufféer

MIDDAGSBUFFÉER

HÖSTEN

SKOGSSVAMPSOPPA vår omtyckta klassiker med smaker av årets svampskörd

VÄSTERBOTTENPAJ med dill & citron marinerade kräftstjärtar och stenbitsrom

SALLAD FÖR HÖSTEN en krispig sallad på pumpafrön, grön & svartkål samt en skogstokig lingon-vinägrett

SPETT PÅ MAJSKYCKLING  (veg. Alternativ: aubergine- & zucchinispett) örtgrillade med en chutney på höstäpplen

ROTFRUKTER I FOLIE folie & vitvinsbakade rotfruktstavar serveras med en dressing på picklad rödlök & grönpeppar

NYBAKAT & FRÖ vår morots- ”focaccia” bakad på kallpressad rapsolja , samt vispad färskost med havssalt

PÄRON & KRISP inkokt päron med vit chokladmousse samt ett krisp på havrekola

Pris per person: 255 kr exkl moms, 285 kr inkl moms
Min 10 pers.


MIDDAGSBUFFÉER

BRASSERIE En smak av det klassiska franska köket

BISQUE DE HOMMARD en hummersoppa i moccakopp spetsad med lite cognac

SALADE NICOISE en traditionell tonfisksallad med säsongens grönsaker och en fatlagrad vinägrett

CHÈVRE & TOMATE gratinerade tomater med chèvreost, franska örter och olivolja

SAUMON halstrade laxkuber med grillad färsk citron, frisésallad samt en honung- & Dijondressing

CANARD NOIR ett socker-saltat-sotat ankbröst i tunna skivor med smak av apelsin & grönpeppar

GRATAIN fransk potatisgratängen med skivad potatis, jordärtskockor samt schalottenlök

FROMAGE säsongens mogna ost med egengjord fikon- & päronmarmelad samt fröknäcke

TARTE TATIN en knäckig äppelpaj med doft av calvados samt en vaniljkräm

Pris per person: 280 kr exkl moms, 313 kr inkl moms
Min 10 pers. inkl transport


MIDDAGSBUFFÉER

CASA ITALIA

ZUPPA DI ASPARGI en lätt krämig sparrissoppa i moccakopp toppad med mousserande prosecco

MOZZARELLA & POMODORO solmogna skivor av kvisttomat med mozzarellapärlor och vit balsamdressing

ANTIPASTI parmaskinka, coppa och bresaola med grillade marinerade säsongsgrönsaker

VITELLO TONNATO tunna skivor rosastekt kalv med krämig tonfisk & kapris

INSALATA DI STAGIONE en säsongssallad med bönor, linser, romansallad samt en tryffeldoftande parmesandressing

FRUTTI DI MARE en sallad med vitlöksdoftande scampi, pilgrimsmussla, bläckfisk samt grillad färsk citron

PESTO-PASTA en pastasallad med marinerade tomater och sticklök med vår egengjorda pesto på färsk basilika, solrosfrön, olivolja och parmesanost

FORMAGGIO en bit av säsongens mogna ost samt marmelad på blåbär, rosmarin & grappa

FOCCACIA med en tapenade på soltorkade tomater, chili och parmesanost

PANNACOTTA med smak av honung och färsk vanilj samt en karamelsallad på apelsin och hallon

Pris per person: 280 kr exkl moms, 313 kr inkl moms
Min 10 pers. inkl transport


MIDDAGSBUFFÉER

LOUISIANA Lite kréolska smaker!

CAESARSALAD med en parmesandoftande dressing smaksatt med olivrostad rödpeppar

BLACKENED SALMON sotade laxkuber med färsk mango, tomater, avokado samt färskpressad lime

CHEDDAR & JALAPENO en bitig paj med välsmakande cheddar, glaserad lök och jalapeno

CAJUN MAJSKYCKLING grillade kycklingspett en dipp på råsocker-rostad majs och anchochili

SEA FOOD en panna med vitlök, jätteräkor, pilgrimsmusslor, bläckfisk och grillad citron

SWEETPOTATOES en sallad på rostade rotfrukter tillsammans med sötpotatis och romansallad

PINNBRÖD med kallpressad olivolja och vispat limesmör

BROWNIES en mörk bit med smak av apelsin samt vitchoklad krisp och hallon

Pris per person: 280 kr exkl moms, 313 kr inkl moms
Min 10 pers. inkl transport


MIDDAGSBUFFÉER

SMÖRGÅSBORDET Svenska klassiker

SOS smör ost och sill , glasmästarsill och senapsillen självklarhet till snapsen

MATJESILL med hackat kokt ägg, rödlök och persilja

LAXEN nygravad med dill, socker och salt samt hovmästarsås

SKAGEN dom krämiga räkorna på små snittar

POTATIS färsk och kokt i grovt salt och dill

ROSTBIFF rosastekt i skivor med remouladsås och kavring

RÅBIFF med rödbetor, kapris, fransk senap och riven pepparrot

KÖTTBULLAR små delikatesser som alltid går hem

PRINSKORV med Traktörs grova senap

JANSSON är alltid på rätt plats

KNÄCKEBRÖD handkavlat med vispat nötsmör

JORDGUBBSTÅRTA fylld med vaniljkräm

Pris p.p. 280 kr exkl moms inkl transport, 313 kr inkl moms
Min 10 personer


MIDDAGSBUFFÉER

VEGETARIANA Gröna sköna smaker!

MOROTSSOPPA med apelsin, ingefära toppad med friterade sötpotatisjulienne

CARPACCIO på rödbetor med rostad chèvre, senapskål och honungglaserade solrosfrön

FRANSK FRISÉSALLAD med Dijondressing smaksatt med hallonvinäger

SPENATPAJ med grillad marinerad zucchini och paprika

INDISK BÖN & ROTFRUKTSGRYTA med en yoghurt på myntachutney

KANARIEPOTATIS lite salt med en välsmakande mojosalsa

FOCCACIA med semibakade tomater och pärllök

CITRONPAJ med italiensk maräng

Pris p.p. 280 kr exkl moms inkl transport, 313 kr inkl moms
Min 10 personer

Stäng meny