Välj bland våra nya lunchmenyer
Maten är varierad och ger bra exempel på bredden i vårt register

Catering Göteborgs Universitet MENYFÖRSLAG LUNCH

Beställ CATERING AV LUNCH enligt ramavtalet för fimare catering

Välj lunchrätt bland våra menyförslag nedan.

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor. Vi är flexibla och finns till för att bistå er och lösa ev problem

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Lunchmenyer Hösten 2018

Pris per person: Lunchrätt 1-7: 115 kr exkl moms, inkl transport

Pris per person: Lunchbuffé 1-3: 165 kr exkl moms, inkl transport

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Välj bland våra nya lunchmenyer
Maten är varierad och ger bra exempel på bredden i vårt register

Catering Göteborgs Universitet MENYFÖRSLAG LUNCH

Beställ CATERING AV LUNCH enligt ramavtalet för fimare catering

Välj lunchrätt bland våra menyförslag nedan.

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor. Vi är flexibla och finns till för att bistå er och lösa ev problem

.pdf för utskrift: Menyförslag Finare Catering G.U. Anbud EUI 14 054 – Lunchmenyer Hösten 2018

Pris per person: Lunchrätt 1-7: 115 kr exkl moms, inkl transport

Pris per person: Lunchbuffé 1-3: 165 kr exkl moms, inkl transport

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Allergier och specialkost Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt ”Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap” hos berörd myndighet.

Glas & Porslin Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista

Leverans & transport Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras ”så sent som möjligt” för att bibehålla kvalitén.
Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt Vi rekommenderar att ni anlitar en ”kock på plats” (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Våra menyförslag: såväl varma lunchrätter som Delikatessfat

LUNCHRÄTT NR 1

HAVETS WALLENBERGARE
med en vitvin- & skaldjurssås och potatistoppar
Deklaration: Fiskfärs av MSC- märkt fisk, ekologisk grädde, ägg, potatis, skaldjursfond, mjölk, smör, tomat, citron, vitvin, bladspenat, salt och  peppar (glutenfritt)

LUNCHRÄTT NR 2

FISKGRYTA PROVENCALE
En mustig gryta med kryddig grönsaksfond med säsongens grönsaker och havets fångst. Till detta serveras en mild apelsinaioli samt en örtpesto.
Deklaration: MSC-märkt vitfisk, vitvin, lök, olja, ägg, dill, persilja, färska örter, morötter, lök, zucchini, purjolök, palsternacka, vitlök, solrosfrön, potatis, salt och peppar.(glutenfritt, ingen laktos)

LUNCHRÄTT NR 3

SERRANOBAKAD EKOKYCKLINGFILÉ
med en ratatouille samt en fransk potatisgratäng.
Deklaration: Ekologisk färsk kycklingfilé, Serranoskinka, lök, purjolök, tomat, ucchini, champinjoner, morötter, olivolja, potatis, rucolasallad, ekologisk mjölk, vitvin, ekologisk grädde, salt och peppar (glutenfritt)

LUNCHRÄTT NR 4

BOEUF BOURGUIGNON
En klassisk oxgryta med champinjoner, syltlök och rostad timjanpotatis.
Deklaration: Ekologiska högrev, champinjoner, ekologisk rapsolja, syltlök, rödvin, lök, timjanm potatis, persilja, vatten, salt och peppar (glutenfritt, ingen laktos)

LUNCHRÄTT NR 5

TRAKTÖRENS EGNA KÖTTBULLAR
med gräddsås och rårörda lingon.
Deklaration: Ekologisk blandfärs, grädde, potatis, mjölk, smör, oxfond, rapsolja, smör, lingon socker. (glutenfritt)

LUNCHRÄTT NR 6

HÖSTSALLAD
med örtrostad ekologisk kycklingfilé, fina strimlor av svenska marinerade rotfrukter i harmoni med honungssyltade kantareller samt en krispig sallad och örtagårdssås
Deklaration: Ekologisk kycklingbröst med säsongens rotfrukter palsternacka, morötter, selleri, zucchini, soltorkade tomater isbergssallad, blandsallad, ekologisk yoghurt, svensk örter från Österlenkryddor, rapsolja från Gunnarhögs gård på Österlen
(glutenfritt)

LUNCHRÄTT NR 7

ROTFRUKTSBIFF
med en ljummen sallad på säsongens grönsaker, potatis med en vinägrett på grovkornig senap samt en äppelyoghurt milt sötad med honung och nymalen svartpeppar.
Deklaration: Rotfruktsbiffen är gjord på palsternacka, potatis, morötter, sötpotatis, ägg, ekologisk mjöl samt salt och peppar. Vinägretten smaksätts med senap från skånska gårdar samt rapsolja från Gunnarhögs gård i Österlen (glutenfritt)

Pris per person: Lunchrätt 1-7: 115 kr exkl moms, inkl transport

LUNCHBUFFÉ NR 1

HAVET – skärgårdens smaker

SKÄRGÅRDSSTUBBE 
en frasig ”stubbe” fylld med skärgårdsröra på krämiga räkor, nyhackad rödlök

VARMRÖKT LAX
fylld med färsk spenatsallad serveras med en kallvispad hollandaise med stenbitsrom

SALLAD PÅ FÄRSKPOTATIS
med vårlök, tomat och vinägrett på olivolja och en välsmakande rödvinsvinäger

NYBAKAT & HANDKAVLAT KNÄCKE,
med cheddarost

LUNCHBUFFÉ NR 2

PRANZO – italiensk smak

POLLO LIMONE
smakrika kycklingspett, vårlök med nygrillade citroner, färska örter

PASTA PESTO
sallad med pasta , kronärtskockor, soltorkade tomater, finstrimlad purjolök samt en välsmakande pesto baserad på rostade solrosfrön och färsk basilika

FOCACCIA
med en röra på färsk minitomater,  oliver och olivolja

LUNCHBUFFÉ NR 3

DÉJEUNER – franska smaker

QUICHE
en välsmakande paj med tomater & timjan

KALVROSTBIFF PROVENCALE
med Dijonsenap, honung och rosmarin

FRANSK POTATISGRATÄNG
en krämig gratäng med potatis, gullök och purjolök

NYBAKAT & BRIE
med vispat vitvin & örtsmör

Stäng meny