Vi erbjuder temabufféer som gör det lätt att fira återkommande händelser

CATERING AV SÄSONGENS BUFFÉER

Våra TEMABUFFÉER gör det lätt att samlas året om för att fira sådant som brukar vara värt att uppmärksamma.

Det kan vara fråga om att fira årets student eller den kommande semestern eller varför inte bara det faktum att det snart blir vår….

Menyförslag i .pdf för utskrift: TEMABUFFÉER Hösten 2018

Vi erbjuder temabufféer som gör det lätt att fira återkommande händelser

CATERING AV SÄSONGENS BUFFÉER

Våra TEMABUFFÉER gör det lätt att samlas året om för att fira sådant som brukar vara värt att uppmärksamma.

Det kan vara fråga om att fira årets student eller den kommande semestern eller varför inte bara det faktum att det snart blir vår….

Menyförslag i .pdf för utskrift: TEMABUFFÉER Hösten 2018

Vår Höstbuffé gör det lätt att starta upp efter en härlig sommar:

TEMABUFFÉER

HÖSTEN

SKOGSSVAMPSOPPA
vår omtyckta klassiker med smaker av årets svampskörd

VÄSTERBOTTENPAJ
med dill & citron marinerade kräftstjärtar och stenbitsrom

SALLAD FÖR HÖSTEN
en krispig sallad på pumpafrön, grön & svartkål samt en skogstokig lingon-vinägrett

SPETT PÅ MAJSKYCKLING
(veg. Alternativ: aubergine- & zucchinispett) örtgrillade med en chutney på höstäpplen

ROTFRUKTER I FOLIE
folie & vitvinsbakade rotfruktstavar serveras med en dressing på picklad rödlök & grönpeppar

NYBAKAT & FRÖ
vår morots- ”focaccia” bakad på kallpressad rapsolja , samt vispad färskost med havssalt

PÄRON & KRISP
inkokt päron med vit chokladmousse samt ett krisp på havrekola

Pris per person: 225 kr exkl moms, 252 kr inkl moms
Min 10 pers

TEMABUFFÉER

HÖSTEN

SKOGSSVAMPSOPPA
vår omtyckta klassiker med smaker av årets svampskörd

VÄSTERBOTTENPAJ
med dill & citron marinerade kräftstjärtar och stenbitsrom

SALLAD FÖR HÖSTEN
en krispig sallad på pumpafrön, grön & svartkål samt en skogstokig lingon-vinägrett

SPETT PÅ MAJSKYCKLING
(veg. Alternativ: aubergine- & zucchinispett) örtgrillade med en chutney på höstäpplen

ROTFRUKTER I FOLIE
folie & vitvinsbakade rotfruktstavar serveras med en dressing på picklad rödlök & grönpeppar

NYBAKAT & FRÖ
vår morots- ”focaccia” bakad på kallpressad rapsolja , samt vispad färskost med havssalt

PÄRON & KRISP
inkokt päron med vit chokladmousse samt ett krisp på havrekola

Pris per person: 225 kr exkl moms, 252 kr inkl moms
Min 10 pers

Stäng meny