Vi erbjuder temabufféer som gör det lätt att fira återkommande händelser

CATERING AV SÄSONGENS BUFFÉER

Våra TEMABUFFÉER gör det lätt att samlas året om för att fira sådant som brukar vara värt att uppmärksamma.

Det kan vara fråga om att fira årets student eller den kommande semestern eller varför inte bara det faktum att det snart blir vår….

Menyförslag i .pdf för utskrift: Menyförslag våren 2019 – Temabufféer

Vi erbjuder temabufféer som gör det lätt att fira återkommande händelser

CATERING AV SÄSONGENS BUFFÉER

Våra TEMABUFFÉER gör det lätt att samlas året om för att fira sådant som brukar vara värt att uppmärksamma.

Det kan vara fråga om att fira årets student eller den kommande semestern eller varför inte bara det faktum att det snart blir vår….

Menyförslag i .pdf för utskrift: Menyförslag våren 2019 – Temabufféer

Våra Vårbufféer gör det lätt att bjuda hem vännerna för att fira:

TEMABUFFÉER

STUDENTBUFFÉER  (31 maj – 15 juni 2019) 

STUDENTEN

Tomat- & mozzarellapaj med krispig salladstopp
Ceviche på laxkuber med en salsa på färsk mango, koriander och chili
Cajungrillade kycklingspett på färskt kycklingbröst med chilensk majssalsa
Bön- & linssallad med semibakade cocktailtomater, rödlök och basilikadressing
Färskpotatissallad med vårlök och fransk Dijondressing Focaccia & tapenad piquante

Pris per person: 225 kr inkl moms
Min 10 pers

MOT ETT GRÖNARE LIV

Sommarsallad, en krispig sallad med jordgubbar, melon, kronärtskocka samt en hallondoftande dressing
Grillat grönsaks- & halloumisspett med chili  och grillad citronaioli
Vårlökspaj med solmogna tomater och mozzarellapärlor
Pasta- pesto, en sallad på färsk tortellini och nymixad pesto på basilika och solrosfrön
Tre rostade betor med marinerad chèvre och tryffelhonungsvinägrett
Focaccia med olivolja och rosmarin

Pris per person: 225 kr inkl moms
Min 10 pers

TEMABUFFÉER

VÅRMENY 2019  

BUFFÉ

Skagencheesecake i bit toppad med stenbitsrom

Sotad lax på en färsk spenatbädd med picklade rotfruktstrimlor

Rostade polka-, gula- och röda betor med quinoa, fetaost, rosmarinsdoftande honungsdressing och rostade solrosfrön

Tunt skuren lammrostbiff med hemgjord pesto på ramslök & rostade pumpafrön

Grön blandsallad med krutonger och en Nobisdressing

Fransk potatissallad med Dijonsenap, kapris och purjolök

Nybakat & vispat örtsmör med kallpressad rapsolja

Pris per person: 219 kr exkl moms 245 kr inkl moms
Min 10 pers

 

Stäng meny