SNITTAR & CANAPÉER
- SKAGENBLINI
lätt smörstekt blini med en lät krämig Skagen på grovt hackade räkor, rödlök samt löjrom - TOPPEN LAX
en tartar på färsk & lättrökt lax med saltknaster smaksatt med mild wasabi-lime och toppad med laxrom - ÖRTBAKAD KRONÄRTSKOCKA
en bit för veganen med finhackade liguriska oliver, glaserad cocktailtomat & rödbetsgroddar - BRIE & BJÖRNBÄR
inbakad i smördeg rullad i rostade solros- & pumpakärnor, toppas med en björnbärssylt - CHÈVREMOUSSE
lite honungssötad med rosmarin på grovt rågbröd med semibakad tomat samt rödbetstrassel - PARMA & PARMESAN
en snitt på grillad focaccia med parmaskinka och en tapenade på soltorkade tomater, parmesanost, citron och olivolja som toppas med en pärla tryffelmozzarella - *ANKLEVER
vår egen sauternes-marinerade ankterrine bakad på det klassiska franska sättet i kökshandduk, serveras på ett lätt rostat briochebröd och toppas med en sauternesgelé
Pris per styck: 35 kr exkl. moms, 39 kr inkl. moms. * + 10:- st
Min 6 st av en sort
ÄPPELKRISP
en liten ”bägare” med kanel- & kardemummakokta äppelklyftor, som bottnas med vaniljsås och toppas med krossade mördegskakor
Pris per styck: 31 kr exkl. moms, 35 kr inkl. moms (i samband med minibuffé 30 kr)
Min 6 pers