Vi erbjuder catering av Middagsmenyer för olika tillfällen
Vi kommer gärna med förslag om du har speciella önskemål

Catering av Middagar

Vi lagar MIDDAGAR till stora och små sällskap och är gärna på plats för att lägga sista handen vid maten vare sig den serveras i festlokal eller hemma.

Våra middagsmenyer är många och varierade och menyerna nedan är avsedda att ge lite inspiration men vi kan naturligtvis även hjälpa till att skapa en middag för bröllopet, festen eller jubiléet helt enligt dina önskemål.

Menyförslag i .pdf för utskrift: MIDDAGAR Hösten 2018

P.S. Om ni är många rekommenderar vi att ni har kock på plats för att lägga maten. Vi kan förstås även hjälpa till med uppdukning och serveringspersonal

Vi erbjuder catering av Middagsmenyer för olika tillfällen
Vi kommer gärna med förslag om du har speciella önskemål

Catering av Middagar

Vi lagar MIDDAGAR till stora och små sällskap och är gärna på plats för att lägga sista handen vid maten vare sig den serveras i festlokal eller hemma.

Våra middagsmenyer är många och varierade och menyerna nedan är avsedda att ge lite inspiration men vi kan naturligtvis även hjälpa till att skapa en middag för bröllopet, festen eller jubiléet helt enligt dina önskemål.

Menyförslag i .pdf för utskrift: MIDDAGAR Hösten 2018

P.S. Om ni är många rekommenderar vi att ni har kock på plats för att lägga maten. Vi kan förstås även hjälpa till med uppdukning och serveringspersonal

Våra förslag varieras regelbundet:


MIDDAGAR

BRÖLLOPET

SJÖPLOCK
En smakrik moccakopp med havskräftsoppa toppad med sjörullat brännvin, 
Bliniplätt med svensk laxrom, smetana och nyhackad rödlök
Skagen krämig räkmousse i en mini vol-au-vent toppad med citronrasp
Sotad laxkub med lime & avokado

-o-

TORSKRYGG
Lätt drösad torskrygg inlindad i en späd savojkål på en bädd av säsongens primörer samt en välsmakande vitvinssås kokt med mycket kärlek och en terrine på stompad sparrispotatis blandad med kallpressad svensk rapsolja

Alt

HJORTFILÉ
Serveras med kr samt en kärleksfull örtfondsås matad med både rödvin och portvin.

-o-

PASSION & CHOKLAD
Söt avslutning med en sked passionsmousse doppad i vit chokladkrisp, rårörda jordgubbar
 toppad med en frisk citronsorbet

Pris per person: BEGÄR EN OFFERT


MIDDAGAR

SKEPP O’HOJ

SKEPPARTOAST
En lätt krämig toast med räkor och rårökt laxfilé på ett danskt rågbröd, nyriven pepparrot, citron, och krispig sallad,
toppad med svensk stenbitsrom

-o-

EN MAKALÖS FISKGRYTA
Fransk bouillabaisse med tre sorters ädelfisk liggande i en smakfull gryta med säsongens grönsaker, havskräfta, blåmusslor från Mollösund samt en spetsad pilgrimsmussla,

-o-

TRIPPEL I CHOKLAD
En parfait i tre smaker av belgisk choklad samt ett krisp på torkade hallon, jordgubbar och en mild mangocoulis

Pris pers person: 335 kr exkl. moms, 375 kr inkl. moms


MIDDAGAR

PRIMÖREN

ODLINGSLOTTEN
En entré med gröna smaker:
jordärtskocksoppa med solros & pumpaflarn,
en lätt krämig vol-au-vent fylld med säsongens primörer,
vit/grön sparris med en kappa av kallvispad hollandaise

-o-

ÄNG & SKOG
Savoyroulader fyllda med champagnekokta rotfrukter, svartrot & sticklök, serveras med en skogsdoftande risotto på säsongens svamp samt västerbottenost

-o-

BLÅBÄRSPUDDING
Med krossade drömmar samt säsongens färska bär

Pris per person: 312 kr exkl. moms,  350 kr inkl. moms

Stäng meny