Vi tar emot beställningar på plats i vår matsal
eller levererar till hemmet, arbetet eller grannens lager.

JULCATERING 2018

Vi presenterar ett klassiskt julfat lagat med hjärtat och mycket kärlek

Vi levererar julmaten upplagt på fat anpassat för upp till 8 personer med tillbehör

Menyförslag i .pdf för utskrift: JULDELIKATESSER på fat 2018

OM JULDELIFATEN

  • Maten levereras upplagd på fat i frigolitlådor och kan enkelt ställas fram på buffé eller bord.
  • Vi lägger normalt upp på fat för 6 – 8 personer och är därför tacksamma för att få veta hur ni har tänkt er sittningen.
  • Tanken är i princip att ni ställer fram faten, som är anpassade till en grupp gäster, direkt på bordet. Först ett fat med sill & fisk som sedan byts ut mot ett fat med kallskuret (dvs skinka m.m.) varpå gästerna förslagsvis hämtar det ”småvarma” på en buffé.
  • Vi rekommenderar att gästerna byter tallrik mellan sillen och köttet och inför efterrätten.
  • Finns serveringsbestick? Det går åt en hel del till de olika faten. Skall vara både ”vanlig” sked & gaffel samt lite dessertskedar och smågafflar till bl.a. såser och sillar
  • Vi levererar det ”småvarma” i en frigolitlåda som håller värme i ca 1 tim och brukar rekommendera att det ställs upp på en liten buffé så att gästerna kan förse sig själva. Även om det inte är absolut nödvändigt, kan det – om sittningen drar ut på tiden – vara bra med en värmeplatta eller liknande.

JULFATET PÅ BORDET

Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda.

Pristillägg per person: på 40 kr exkl. moms, 45 kr inkl. moms

CATERING AV JULMAT

JULDELIKATESSER på fat

SILLA & LAXFATET

  • SENAPSSILL Traktörens ” klassiker” lite grövre, starkare & sötare
  • SILL & LÖK rödlöken i harmoni med 1,2,3 lagen, lagerblad och kryddpeppar
  • PEPPARROTSSILL lite krämigare med smak av yoghurt & lime
  • ÄGG & RÄKA med mousse på räkor toppat med svensk stenbitsrom
  • GRAVAD & RÖKT LAX nygravad lax samt fylld kallrökt laxrulle.
  • SKAGENPATÉ på hummer, kräftor och pilgrimsmussla med örtagårdssås

SKINKA & PATÉ

  • JULSKINKA på svensk rapsgris griljerad med äppelsenap
  • RÖKT HJORT med en rödkål-, grönkål-, solros- & apelsinsallad
  • JULKORV renkorv & julkorv, picklad lök och smågurka
  • PATÉ & LEVERPASTEJ vår egna lantpaté och leverpastej
  • RÖDBETSSALLAD lätt krämig med äpple, rödlök samt Dijonsenap
  • ÄDELOST krämig med traktörens marmelad på fikon & äpple

LÅDAN MED TILLBEHÖR

VÖRTBRÖD, ekologiskt KNÄCKEBRÖD, CUMBERLAND, ÄPPELCHUTNEY, JULSENAP med årets smak. VISPAT SMÖR

SÖTT & GOTT

RIS À LA MALTA med vaniljdoftande jordgubbssås

Pris per person: 179 kr exkl. moms, 200 kr inkl. moms

SMÅTT & VARMT

JANSSON, KÖTTBULLAR, PRINSKORV OCH RÖDKÅL

Pris per person: 49 kr exkl. moms, 55 kr inkl. moms

Vi tar emot beställningar på plats i vår matsal
eller levererar till hemmet, arbetet eller grannens lageR

JULCATERING 2018

Vi presenterar ett klassiskt julfat lagat med hjärtat och mycket kärlek

Vi levererar julmaten upplagt på fat anpassat för upp till 8 personer med tillbehör

Menyförslag i .pdf för utskrift: JULDELIKATESSER på fat 2018

JULFATET PÅ BORDET

Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda.

Pristillägg per person: på 40 kr exkl. moms, 45 kr inkl. moms

CATERING AV JULMAT

JULDELIKATESSER på fat

SILLA & LAXFATET

  • SENAPSSILL Traktörens ” klassiker” lite grövre, starkare & sötare
  • SILL & LÖK rödlöken i harmoni med 1,2,3 lagen, lagerblad och kryddpeppar
  • PEPPARROTSSILL lite krämigare med smak av yoghurt & lime
  • ÄGG & RÄKA med mousse på räkor toppat med svensk stenbitsrom
  • GRAVAD & RÖKT LAX nygravad lax samt fylld kallrökt laxrulle.
  • SKAGENPATÉ på hummer, kräftor och pilgrimsmussla med örtagårdssås

SKINKA & PATÉ

  • JULSKINKA på svensk rapsgris griljerad med äppelsenap
  • RÖKT HJORT med en rödkål-, grönkål-, solros- & apelsinsallad
  • JULKORV renkorv & julkorv, picklad lök och smågurka
  • PATÉ & LEVERPASTEJ vår egna lantpaté och leverpastej
  • RÖDBETSSALLAD lätt krämig med äpple, rödlök samt Dijonsenap
  • ÄDELOST krämig med traktörens marmelad på fikon & äpple

LÅDAN MED TILLBEHÖR

VÖRTBRÖD, ekologiskt KNÄCKEBRÖD, CUMBERLAND, ÄPPELCHUTNEY, JULSENAP med årets smak. VISPAT SMÖR

SÖTT & GOTT

RIS À LA MALTA med vaniljdoftande jordgubbssås

Pris p.p. 179 kr exkl. moms, 200 kr inkl. moms

SMÅTT & VARMT

JANSSON, KÖTTBULLAR, PRINSKORV OCH RÖDKÅL

Pris p.p. 49 kr exkl. moms, 55 kr inkl. moms

OM JULDELIFATEN

  • Maten levereras upplagd på fat i frigolitlådor och kan enkelt ställas fram på buffé eller bord.
  • Vi lägger normalt upp på fat för 6 – 8 personer och är därför tacksamma för att få veta hur ni har tänkt er sittningen.
  • Tanken är i princip att ni ställer fram faten, som är anpassade till en grupp gäster, direkt på bordet. Först ett fat med sill & fisk som sedan byts ut mot ett fat med kallskuret (dvs skinka m.m.) varpå gästerna förslagsvis hämtar det ”småvarma” på en buffé.
  • Vi rekommenderar att gästerna byter tallrik mellan sillen och köttet och inför efterrätten.
  • Finns serveringsbestick? Det går åt en hel del till de olika faten. Skall vara både ”vanlig” sked & gaffel samt lite dessertskedar och smågafflar till bl.a. såser och sillar
  • Vi levererar det ”småvarma” i en frigolitlåda som håller värme i ca 1 tim och brukar rekommendera att det ställs upp på en liten buffé så att gästerna kan förse sig själva. Även om det inte är absolut nödvändigt, kan det – om sittningen drar ut på tiden – vara bra med en värmeplatta eller liknande.
Stäng meny